Musikkvideoen ser du i videovinduet over.

– Det er voldsom stas at Kamelen spilte inn musikkvideoen sin hos oss, sier daglig leder i Hølla Events, Petter Erlbeck.

Ifølge Erlbeck har Kamelen blitt en favoritt hos festivalpublikummet. Han sier at han også har vært et naturlig midtpunkt bak scenen som har sørget for god trivsel.

– Han er jo en gutt med en spennende bakgrunn og muligens et litt ufortjent dårlig rykte hos de som ikke kjenner ham. Vårt inntrykk er at dette er en svært sympatisk kar som tar godt vare på de rundt seg og som alltid vil spre god stemning.

Kamelen på scenen under Høllafæst i 2023. Foto: Vidar Eliassen

Ifølge Erlbeck har flere artister benyttet seg av videomateriale fra Høllafæst. Kamel brukte noen klipp fra festivalen i dokumentarfilmen «Si ingenting» etter at han spilte her i 2021. Det var også en Hølla-sekvens i NRKs dokumentarserie «6899 til eg dør», som omhandler Kjartan Lauritzen.

– Vi jobber med et produkt som er helt avhengig av å være synlig og at folk snakker om oss. Da er det klart at det er til stor hjelp når artistene vi har hos oss velger å bruke kulissene våre til innhold i egne kanaler, sier Erlbeck.

Våganavisa har foreløpig ikke lyktes med å få en kommentar fra Kamelen i sakens anledning.