Den norske favoritten Dagny returnerer til Høllafæst. Hun spilte også på den første utgaven av Høllafæst, i 2018. Nå kommer hun tilbake. I tillegg lanseres rapperen bbno$ (uttales «Baby no money»), som tar turen helt fra Canada.

– Dette er to bookinger som vi tror treffer godt hos vårt publikum. Dagny spilte hos oss på den første utgaven av Høllafæst i 2018. Allerede da var hun en helt suveren liveartist med et solid repertoar. Over de siste årene har hun posisjonert seg som landets pop-dronning. I helga solgte hun ut Oslo Spektrum, og fikk strålende kritikker i etterkant. Dette er virkelig stor stas for oss, skriver Høllafæst i en pressemelding.

– Rapperen bbno$ (uttales «Baby no money”) tar turen helt fra Canada til Hølla! Det skal godt gjøres å ikke ha hørt noen av låtene hans på dette tidspunktet. De siste årene har han herjet hitlistene med låter som «Lalala» og «edamame». I tillegg har han virkelig knekt koden på TikTok med flere virale superhits. Musikken hans oser av god energi, og han er virkelig et fyrverkeri på scena!

Dagny Foto: Torgeir Rørvik
bbno$

Gleder seg

Dette er de første artistene som blir lansert for Høllafæst 2024. Festivalpassene slippes også fredag 24. november. Festivalsjef Petter Erlbeck ser frem til festivalen.

– 2023 ble et kjempegodt år for oss, med perfekt festivalvær og fulle hus. Vi så også at mange av grepene vi gjorde på utforming av festivalområdet funket bra. Vi har alltid et mål om å forbedre oss og å overraske, noe vi håper å gjøre også i 2024! I neste uke kommer også nyheter om Kubafestivalen 2024.