− Gudbenådet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra en dal like nord for Oslo. En stilig, nysgjerrig, smart og evig undrede fyr med en distinkt og tidløs sound. Kritikerrost prisvinnende publikumsfavoritt med en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

Jarle Norman Bernhoft-Sjødin, kjent under artistnavnet Bernhoft, er en norsk sanger, multiinstrumentalist, komponist og tekstforfatter. Han ble for alvor kjent som soloartist etter albumet Solidarity Breaks i 2011, og ble kåret til Årets spellemann og beste mannlige artist samme året.

Det er en stund siden sist artisten ga ut musikk, men i januar kom han med sin nye singel «All my loving».

Kulturhuset melder at billettsalget er i gang, og inntil videre er det med korona-restriksjoner mulig for kulturhuset å ta i mot 100 publikummere.

− Bernhoft kommer alene med gitaren og skal ha en solokonsert her i Lofoten kulturhus. Han er en ekstremt god gitarist og artist, og blir et av høydepunktene på vårprogrammet. Dagens situasjon tilsier 100 publikummere, så det blir nok rift om billettene. Vi gleder oss, sier Lofoten Kulturhus.