Tom Roger Aadland har blant annet skrevet sangtekster for både Hellbillies, Vamp og Marion Ravn. Onsdag kommer han til Svolvær og Lofoten Kulturhus med sine gjendiktninger av Bob Dylan sine sanger.

– Publikum kan forvente seg en lun og koselig høstkveld i foajeen. Det er en helt annen stemning å sitte der ute enn i Storemolla. Du sitter i komfortable stoler, det er peis og du kan ta deg et glass. Det er mer romslig stemning, fordi vi vil ha en litt annen ramme, forteller daglig leder for Lofoten Kulturhus, Torunn Rørvik Wilhelmsson.

Aadland føyer seg inn i rekken av artister som gjester Vågan den siste tiden. Etter gjenåpningen har ikke kulturhuset spart på kruttet.

– Det har vært veldig mye etter at vi fikk starte opp igjen. Det er en lettelse. Vi opplever at vi kan tilby det folk har savnet. At vi kan åpne dørene uten å måtte tenke på restriksjonene, sier Wilhelmsson.

– FOLK SKAL VÆRE FORNØYD

– Nå kan vi la folk få leve et tilnærmet normalt på en konsert eller forestilling. Det er noe kulturnæringa har kjent mye på.

Nå får folk muligheten til å samle seg i foajeen og kose seg med nobelprisvinnende Bob Dylan sine låter, tolket på norsk.

– Folk skal være fornøyd og tenke at det å være på kulturhuset er noe man vil komme tilbake til, avslutter Torunn Rørvik Wilhelmsson.

Tom Roger Aadland spiller i Molldøra Foajee, Lofoten Kulturhus, onsdag.