− Bli med når Heine og hans «All Star Band» fråtser i låter fra musikkens gullalder! Det blir herlig energi, gode historier, flotte tolkninger og godt humør. Bandet setter passeren på 1963, skrur den rundt og tegner ein sirkel som rommer noen av de beste låtene som finnes, skriver Lofoten Kulturhus om den nylig annonserte konserten.

Heine Totland norsk musiker, med klassisk utdannelse. Han var en av initiativtakerne bak mannskoret Gli Scapoli. Han har deltatt i flere musikaloppsetninger , og i 2009 spilte han Harry i musikalen Mamma Mia!.

Han har også blant annet turnert sammen med Gisle Børge Styve, kjent fra NRK-programmet Beat for beat, og i 2010 gjorde han suksess med musikalen «Buddy Holly The Musical» på Folketeateret i Oslo.

− Etter suksessen med musikalen «Buddy Holly The Musical» har Heine og bandet hatt hundrevis av konserter med «Buddy Holly The Concert». Nå tar de dette til nye høyder med mange nye låter frå en av de desiderte beste epokene i musikkens historie, skriver Lofoten Kulturhus.

− Bandets herlige utstråling bringer tankene inn på de kuleste bilene, de flotteste kjolene og de tøffeste gutta. Heine er en syngende, gitarspillende James Dean, og med seg har han alltid en sexy Olivia Newton-John. Med en utrolig spilleglede, boblende musikalitet, og smittende energi, serverer de tidenes beste låter fra 50- og 60-tallet! Forbered deg på en kveld der rockefoten går, latteren runger og allsangen sitter løst!