Kjære elever, foreldre, ansatte,….bygda vår.

I dag er en dag som er preget av en blanding av følelser. Vi har hatt skole her på Strønstad i over 100 år, men i dag stenger vi dørene. Dette er noe som har vært på trappene lenge.

Det er trist, men det er ingen dramatikk. Vi er rett og slett blitt for få. Det er med en dyp respekt og takknemlighet at vi i dag sier farvel, men kanskje aller helst på gjensyn om noen år til Strønstad skole og Strandlandet barnehage.

Denne dagen markerer avslutningen på en utrolig reise. Vi har sammen skapt et fellesskap som har vært bygget på kunnskap, vennskap og støtte. For mange av oss har denne skolen og barnehagen vært et andre hjem, et sted hvor vi har delt smil, latter og noen ganger tårer. Et sted for læring, vennskap og fellesskap.

I årene som har gått, har vi lært mye, ikke bare fra lærebøker, men også fra hverandre. Vi har vokst som individer og som samfunn, og det er takket være den dedikasjonen og innsatsen til de ansatte, foreldrene, elevene og bygda som helhet. Skolen og barnehagen har vært hjertet i bygda.

Til våre fantastiske elever, både nåværende og tidligere, takk for at dere har vært så ivrige etter å lære, vokse og by på dere selv. Dere har vist mot og utholdenhet, og jeg er sikker på at dere vil gå ut i verden og oppnå fantastiske ting. Vi vil fortsette å følge med på dere hvor enn dere tar veien.

Selv om dørene nå stenger, vil minnene og erfaringene våre her alltid være en del av oss. La oss gå videre med stolthet over det vi har oppnådd her og hjertene fylt med minner fra tiden i skolen og barnehagen.

Tusen takk til hver og en av dere for den utrolige reisen vi har delt her på Strønstad skole og Strandlandet barnehage.