Les også:Vanlige folk tenker sjøl

I Våganavisa 7. juli hadde Nils Kristen Sandtrøen fra AP et innlegg der han lovprise folk flest for å tenke sjøl. Som en av dem som ofte i alle fall trur æ tenke sjøl, vil æ gjerne komme med en kommentar. Mange vil kalle mæ bakstreversk, for å lengte tebake te han Einar sitt Arbeiderparti.

Det Sandtrøen og æ e enige om, e at vi vil bli kvitt ho Erna. Men den største bekymringa mi e at AP ligne så alt for mye på nettopp Høyre i nesten alle viktige spørsmål.

I mitt hau bestemte partiet sæ under Gro for å overlate styringa av landet te markedet. Og i den retninga har det gådd jevnt og trutt sia da.

Der e mye å ta av. Men her og no vil æ først og fremst nemne boligpolitikken. Eller det såkalte politikken, For allerede da Willoch slapp te og «frigjorde» reguleringa av boligprisan, så Gro kunne vaske sine hender, kasta kapitalen sæ som den bestandig gjør, over det nye område å maksimere profitt på.

Boliga e no det sikraste område å investere i. Prisan rase mot det som svært sannsynlig ende som boligbobla i USA. De andre partian e ikke nokka bedre, bevares. Kamerat Nils Kristen nemne ei rekke viktige satsingsområda. Boliga unngår han omhyggelig å ta opp.

Ska æ overhode reflektere å støtte det markedsøkonomiske partiet hannes, må de flagge at de vil reinnsette levekåran te folk flest på topp. Og det betyr me andre ord å bygge hus te å bo i, ikke hus som investeringsobjekt!

La han Einar slutte å rotere i grava!

Mvh Odd Tranås