Økte strømpriser og forbud mot å drifte industrien med alt som kan forbrennes, betyr det stengte bedrifter?

Trolig! For her skal plantenæringen som Tina Bru med flere omtaler som SØPPEL , sammen med ett klimahysterisk Storting og alle landets kommuner vil stanse plantenæringen Co2, koste hva det koste vil!

Hvorfor?

Kloden koker ikke! Men med denne idiotien som er enorm skal kloden reddes fra en ikke eksisterende trussel! Alle skal med!

Ikke har vi 12 meter høyere vannstand som Al Gore truet med mens han bygde palass i strandsonen med penger fra Norge, ikke har Polene smeltet (Noe mer enn 40 års observasjoner ikke har funnet tegn til!) og ikke har vi ustabilt og vått klima! Men vi skal fortsette samme tiltak! Hva om alt er opp/Ned? Hva om vi nå går mot en kuldeperiode, og at den stabiliteten vi opplever skyldes akkurat dette?

Et vendepunkt. Mer tyder i den retning enn at vi skal ønske oss en mindre fruktbar klode! Lav temperatur og lite Co2 har aldri ført noe godt med seg! En rekke bedrifter bruker renset drivstoff fra båter til å spe på med energimessig for å holde bygninger varme. Dette skal det bli en stopp på. Drivstoffet skal man heller betale for å sende til Sverige, der det vil brukes til oppvarming og kraft i Sverige. Smart? Idioti, spør du meg.

En bedrift må erstatte én million kilowattimer med elektrisitet når dette må avsluttes! Det legger seg på toppen av et energibehov på 1,5 til 2 millioner Kwh strøm!

Da er det hyggelig den dagen alt skal harmoneres med EU sine strømpriser på drøye 3 kr. kwh! I EU systemet skal alt være så rettferdig, så dermed skal strømmen koste det samme i hele EU og i Norge. Det blir litt av et hopp fra én million til minst ni millioner i strømregning, pluss nettleie som trolig også vil øke! For mange bedrifter vil det bety kroken på døra. Og for hva? Jo for å redusere utslipp av en plantenæring! Co2. Livets gass! En gass vi faktisk IMPORTERER fra Japan! Dette er den samme plantenæringen det skal bruker flere titalls milliarder på å stappe ned i havbunnen. Langskipet til Erna. Etterfulgt av "Månelandingen" til Stoltenberg som også var et meningsløst pengesluk!

Dersom dette ikke er logisk for deg, og du samtidig vil stemme som før, ta deg en pust i bakken og tenk deg godt om!

Er du industri-arbeider og er LO-medlem, og tradisjonelt stemmer på Ap, så kan det vel være en ide å tenke deg godt om! Det var Gro som fikk oss fast i denne galskapen, som nå begynner å kjennes, og nå har LO og NHO gått til sengs sammen og skal satse på Grønn industri! En subsidiert industri. Uten bærekraft eller lønnsomhet!

Fjellene våre skal tapetseres med vindturbiner som Tyskland eier. Dette er en risiko for miljøet. Flere steder er grunnvannet forurenset.

Strømprisene vil eksplodere, og det er godt innbakt at det kommer av EU og FN! FNs klima-krise og EU som lovgiver i Europa, og i Norge grunnet den ulovlig innførte EØS avtalen.

Er det "grønne skiftet" en trussel mot industrien i Norge? Helt klart ja! Om vi ser hva USA gjorde før Trump, så skipet de ut industri i stor skala for å redusere "utslippene".

Den ble da flyttet til land der de ikke straffes for utslipp. Vel..

Nå er USA på full fart tilbake til utskiping og til å rulle ut det Grønne skiftet. Roterende sonevis strømutkobling osv.

Vi er, eller var, heldigere i Norge som har ren vannkraft i overflod. Men uffda, den bestemmer EU over på grunn av ACER avtalen et halvfullt Storting valgte å gi til EU.

Stem fryktelig klokt til høsten, så vi får landet vårt tilbake.

EØS-avtalen og Paris-avtalen skal vekk!

Stem på fornuften, stem Demokratene!

Terje Larssen

Politisk nestleder

Demokratene Nordland