Over 570 bedrifter har fått rådgiving i Lofoten og Vesterålen siden 2012. Nå får næringslivet i Lofoten ti år til med ordningen.

Daglig leder i Egga Utvikling, Marthe Hov Jacobsen.

– For oss er dette en stor tillitserklæring på at Egga har levert med høy kvalitet over tid, og dette gjør oss enda mer sultne på å få til enda mer for næringslivet i Lofoten og Vesterålen, sier daglig leder Marthe Hov Jacobsen i en pressemelding.

Skal være aktiv pådriver

Som del av et ytterligere forsterket næringshageprogram for Lofoten fremover, har Egga Utvikling fått om bord to nye kolleger, som begge er fra regionen.

Karoline Hol Blomstrand er 29 år og kommer fra Svolvær.

Hun har en bachelor i ledelse, innovasjon og markedsføring fra Universitetet i Tromsø og en master i bærekraftig reiseliv fra Melbourne, Australia. Karoline kommer fra stillingen som salgssjef i Bædi og Bødi og har tidligere vært salgs- og markedssjef på Skårungen.

– Karoline skal være en aktiv pådriver for at enda flere bedrifter får ta del i næringshageprogrammet i Lofoten fremover, sier Hov Jacobsen.

– Spennende mulighet

Hol Blomstrand gleder seg massivt til å starte opp i jobben.

– Som stolt svolværing er dette en spennende mulighet til å få jobbe med utvikling av det lokale næringslivet i Lofoten, sier hun i pressemeldingen.

Hun ble først oppmerksom på Egga da hun flyttet hjem 2020 og følte at muligheten måtte gripes da hun så stillingen som prosjektleder var ledig i hjembyen.

– Jeg skal bruke mitt brennende engasjement for innovasjon og bærekraftig reiseliv til å hjelpe dagens og morgendagens bedrifter til å nå sitt fulle potensial. Med støtte fra mine kompetente kollegaer fra ulike fagfelt er jeg sikker på at vi kan utrette mye.

Bred erfaring

I mars starter Inger Marie Voie som senior prosjektleder på Egga-kontoret på Leknes. Voie og familien er på vei heim etter mange år i Oslo. Hun har erfaring fra ledelse, markedsstrategi og bærekraftsarbeid, og gleder seg til å bli en del av Egga-teamet:

Inger Marie Voie. Foto: Egga Utvikling.

– Denne spennende muligheten til å jobbe med et bredt spekter av bedrifter i næringslivet i Lofoten, gleder jeg meg virkelig til. Å få jobbe med utvikling av ulike prosjekter som skal være med å bidra til at andre skal lykkes, er en arbeidsform som er veldig givende, slår Voie fast.