• E-Avis
  • Nyheter
  • Reportasje
  • Mening
  • Portrett
  • Fagfolk
  • Tips oss

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Nyheter →

Saftig ribbe, perfekt pinnekjøtt, og lutefisk som ikke blir gelé. Kokken gir sine beste råd

Ifølge soussjef Mathias Geitanger er klassikerne lutefisk, ribbe og pinnekjøtt å finne på flest festbord her nord. Her er tipsene hans for å lykkes med din favoritt.

foto
Evelyn Pecori
Oppdatert: mandag 24. januar 2022 kl. 16:20
Artikkelen er mer enn ett år gammel
Publisert: søndag 19. desember 2021 kl. 11:00 Oppdatert: mandag 24. januar 2022 kl. 16:20
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Julebord
  • Julemat
Daglig leder / Ansvarlig redaktør
Anders Kristoffersen
Nyhetsredaktør
Vidar Eliassen
Adresse/besøksadresse
Våganavisa
Torget 2
8300 Svolvær
Telefon
92 68 00 70
Email
redaksjon@vaganavisa.no

Våganavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Våganavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Våganavisa.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.