Til tross for at livet ikke har vært lett det siste året, så er paret positive og sprer både glede og humor. Dette har blitt lagt merke til og det har strømmet inn med positive tilbakemeldinger.

I begrunnelsene til nominasjonen av ekteparet står det;

– De kjemper en tøff kamp sammen og i denne tøffe kampen lyser dem opp med sitt gode humør og en stå på vilje som det lyser masse kjærlighet av.

– De sprer glede, livsmot og livsglede til alle sine Facebook venner som det står stor respekt av. Jeg sender takknemlige juleønsker til dem for de deler av sitt liv i motgang og medgang.

Torill innrømmer at hun blir rørt av begrunnelsene til at de begge fortjener hver sin julestjerne.

I tillegg har Stein nominert sin kone Torill til ukens Julestjerne.

– Hun har pleiet meg 24/7 siden jeg fikk slag i februar. Uten henne hadde jeg vært på institusjon, og det betyr veldig mye for meg å få kunne være hjemme, så jeg er utrolig takknemlig for alt hun har gjort for meg, fastslår Stein.

En desj med humor

Både Torill og Stein er positive sjeler, som ikke er redd for å utrykke litt galgenhumor.

– Hva skulle vi gjort uten humor, spør Stein smilende.

– Vi er bare her på jorda en liten stund, så en vil ha det bra mens vi er her, sier Torill på spørsmål om hvorfor humor for dem er så viktig.

For til tross sjukdom og et strevsomt år, velger paret å se det gode i en hver situasjon og å spre glede rundt seg.

Mye støtte

– Kreften til Stein har blomstret opp igjen, dette er noe jeg har delt på Facebook. Vi har mottatt utrolig mange hilsninger, og det viser hvor mye folk bryr seg, sier Torill varmt.

– Vi har fått tilbud fra venner, familie og naboer om hjelp. Folk har banket på døren og levert blomster, spurt om hvordan det går og vist mye støtte, legger Stein til.

– En blir litt ydmyk, folk er utrolig generøse. Jeg syns vi har det godt, sier Torill smilende.