Lars Vaular har blant de største artistene innen hiphop de siste årene.

– Han har greidd det nesten umulige, nemlig å holde seg aktuell i over 15 år. Og det i en sjanger som stadig er i endring der artistene stadig blir yngre, sier festivalsjef Petter Erlbeck i en pressemelding.

Han peker på at Vaular har stått på plakaten hos de største festivalene i landet i mange år.

Når han i slutten av juli entrer scenen på Kubafestivalen, kan publikum forvente mange av bergenserens mest kjente låter, som «Rett opp og ned» og «Solbriller.

– Med Lars får vi både nostalgi og aktualitet, noe jeg tror passer Kuba-publikummet bra. Ikke minst leverer han nesten alltid liveshow til seks på terningen.

Emelie Hollow er også klar for Kubafestivalen. Hun var nylig med i «Hver gang vi møtes», der flere av coverlåtene hun sang i programmet, har hevdet seg på topplistene.

– I tillegg har Emelie en solid og stadig voksende katalog som fenger et bredt publikum, sier Erlbeck i pressemeldingen.

Emilie Hollow blir også å se under årets Kubafestival. Foto: Pressefoto.

Han mener de to artistene passer godt inn programmet og er med på å skape en fin helhet for festivalen.

Festivalsjefen opplyser at interessen rundt både Kubafestivalen og Høllafæst, er stor.

– Både Kubafestivalen og Høllafæst selger billetter kjappere for hvert år, noe som er veldig gledelig. Det ser ut til at festivalene blir utsolgt i god tid før vi åpner dørene, slår Petter Erlbeck fast.