Dette skriver innehaver Evy Line Sundbakken på Instagram tirsdag. Butikken skal for øvrig inn i det gamle lokalet til Brent.

Men det er en stund til flyttingen finner sted.

«Vi blir i Henningsvær ut året. Det blir julebutikk og koselige greier i år også», skriver hun blant annet.

Sundbakken skriver også at det vært en utrolig lang og slitsom prosess med å finne hva som skal videre med butikken og arbeidsplassen: «Sender en stor takk og mange klemmer til alle som har besøkt meg i alle disse årene i Henningsvær», står det å lese.

Rustet for fremtiden

I instagramposten trekker hun også frem lokalene hun skal flytte inn i, og mener de er med på å ruste dem for fremtiden.

«Nå skal konseptet forbedres, og vi håper på mange fine år fremover. Det blir garantert høy kosefaktor i Svolvær også. Butikken blir større. Trenger mer plass til å gjøre koselige ting».

Hun nevner også at hun har hatt flere hyggelige møter med Cetho Eiendom, som er utleier, og at de har kommet frem til løsninger som fungerer for begge.

Håper på jevnere omsetning

Sundbakken sier i en kommentar til Våganavisa at da hun fikk tilbudet om å etablere seg i Sentrumsgården, kunne hun ikke si nei.

– Det har vært viktig for meg å komme inn i et senter som ikke har kjedebutikker, slår hun fast.

Hun forteller at å drive butikk i Henningsvær er veldig sesongbetont, og omsetningen varierer.

– Nå håper jeg å kunne få en mer jevnere omsetning gjennom hele året.

Hun lover også at det blir en bedre butikk i Svolvær.

– Med 30 kvadratmeter større lokale skal det bli et enda mer variert vareutvalg, avslutter Evy Line Sundbakken.

– Kjempeviktig for oss

Eiendomsforvalter i Cetho Eiendom, Christian Aspenes Wilskow, sier til Våganavisa at det betyr mye for dem at «Drops Drømmer & Damask» etter hvert skal inn i Sentrumsgården.

– Det er kjempeviktig for oss. Vi tror at butikken kommer til å passe godt i vårt konsept, og også passe godt inn i miksen vi har med de andre butikkene som er der.

– Og så er vi utrolig stolte over å få inn Evy Line. Vi har tro på henne som driver. Hun har vist at hun har fått det til i Henningsvær, legger han til.

I løpet av høsten starter ombyggingen av lokalet. Oppstarten blir som nevnt tidlig i januar.