– Det er helt fantastisk, det har vært kjempe mange som har vært innom for å gi gaver, og vi har heller aldri hatt så mange bedrifter som har donert før, sier Greta A. Kreÿ.

På torsdag var siste dag for levering av gaver, da var det flere som benyttet sjansen til å få levert sine siste gaver til aksjonen.

– Når jeg dro for å hente gavene vi hadde fått inn, måtte jeg gå frem og tilbake til bilen hele fem ganger. Jeg fylte opp bagasjerommet på bilen min med gaver, og jeg har ganske stort bagasjerom, sier Greta smilende.

Inne i pakkelokalet er det fullt av ulike gaver for alle kjønn og aldre.

– Det er et stort utvalg, alt fra baby alder til voksen, og for både jenter, gutter, menn og kvinner, forteller Greta.

Inne i pakkelokalet sorteres gavene utifra kjønn og alder. Aksjon juleglede har mottatt lister over de som skal motta julegaver, her får de oversikt over kjønn og alder og kanskje størrelser og julegaveønsker. Foto: Dina Svendal Kleiven
Gavene pakkes inn, og sorteres ut ifra hvem som skal få hva. Foto: Dina Svendal Kleiven

Mye omtale

Hva som er årsaken til at så mange har valgt å donere til Aksjon juleglede i år, er Greta litt usikker på. Men hun tror det kan ha noe med at de i år har fått mye omtale.

– Vi fikk også frivillighetsprisen, så jeg tror vi har blitt sett av flere i år.

For hver eneste gave de har mottatt, er Aksjon Juleglede svært takknemlig. Nå fremover begynner arbeidet med å pakke inn alle presangene, for så å få de utlevert.