Også i Vågan er folk rammet av feilen hos Altibox. Daglig leder i Lofotkraft Bredbånd, Espen Thorvaldsen, sier det er problemer over hele landet.

– Det er utfordringer med internett. Vi som også har TV som internett har også problemer med det, sier han.

Det er foreløpig ikke klart hva som er problemet, men kommunikasjonssjef for infrastruktur hos Altibox-eieren Lyse, Ingvild Ween, sier til VG at det er snakk om en teknisk feil.

– Det jobbes nå med feilretting. Vi jobber så raskt vi kan for å få dette rettet, forteller Ween til avisen klokken 08.51.

Rundt 09:30 opplyser Ween til VG at feilen er løst på Vestlandet, men at de fortsatt jobber for å løse det på Østlandet og i Nord-Norge.

– Det arbeides med å rette feil for kunder på Østlandet og i Nord-Norge. Vi jobber så raskt som mulig med retting slik t alle kunder får alle tjenester tilbake, sier hun til VG.

Klokken 10:45 melder Altibox at problemet er løst.

– Da er årsaken til at feil oppsto rettet. Dessverre har det også vært en følgefeil som gjør at det kan ta tid før alle kunder har fått tjenestene tilbake. Vi følger fortsatt dette tett, og vurderer behov for ytterligere tiltak for at  kunder skal få tjenestene raskere tilbake, skriver Ween i en SMS til VG.