Da tok nemlig Steffen Lehman over som daglig leder etter Trygve Nilsen, står det å lese i en pressemelding.

Sistnevnte har, ifølge Lofotposten, fått ny jobb som distriktssjef for PEAB Bjørn Bygg i Hålogaland.

– Jeg har pendlet til Lofoten fra Harstad i 15 år. Da det kom en spennende stilling en kilometer fra der jeg bor ble jeg nødt til å takke ja, sier han til avisa.

Lehman, som har tysk mesterbrev i murer og betong, har jobbet i Bygg & Betong siden 2007.

– Stor forståelse

Styreleder for Betong & Entreprenør, Stian Kilvær, sier at han og bedriften har stor forståelse for at Nilsen velger å gi seg.

– Trygve har fått en kjempejobb hos en stor aktør i bransjen, og som også er en stor samarbeidspartner for oss. Han ønsket å tre av så snart som mulig, og da satt vi inn Steffen Lehman. Han har vært her i mange år og vært avdelingsleder for entreprenørvirksomheten.

– Meget dyktig fagmann

Kilvær er ikke tvil om at Lehman er rette mann til å ta over stillingen til Nilsen.

– Han er en meget dyktig fagmann. Han kommer fra en tysk entreprenør familie. Vi har sterk tillitt til at han skal klare det. Han kan bransjen, kundene og er god på samarbeid, sier han.

Trenger tid

Ifølge styrelederen er de nå inne i det han kaller et overgangsregime med tanke på hvem som skal overta permanent etter Nilsen.

– Dette er såpass ferskt at vi må ha tid på oss. Alt er ikke høgd i stein, og vi jobber for at bedriften skal bli ledet på en god måte. Der er Steffen en god kandidat, slår Stian Kilvær fast.