Dette skriver Tek.no, som siterer den amerikanske finansavisen, Wall Street Journal.

Golfturneringen er derimot ikke vanlig g idrettsarrangement, men derimot en kjendisturnering med både profesjonelle golfspillere og formel 1-førere.

Turneringen, som går av stabelen i casinobyen Las Vegas, skal inkludere celebriteter fra dokumentarseriene «Drive to Survive» og «Full Swing».

Selv om en rekke strømmeselskaper har punget ut betydelige summer for å livestreame store idrettsarrangementer, har Netflix foreløpig ikke kastet seg på denne trenden. Men det kan altså snart endre seg.

Wall Street Journal spekulerer i hvilken grad rettigheter til direktesendt sport kan skape nye muligheter for strømmegiganten.

At Netflix velger å livestreame en kjendisturnering som sitt første sportsarrangement, er i følge Wall Street Journal et tegn på at selskapet er forsiktige.

Dette sier Ed Desser, president i konsulentfirmaet Desser Media, som spesialiserer seg på idrettsmedier, til Wall Street Journal.

Den samme Desser sier også følgende til avisen:

«De trenger å gi potensielle rettighetshavere trygghet om at alt kommer til å fungere før de går for kritiske sportsbegivenheter. Dette er et relativt» lavrisikoprosjekt»