– Jeg er ansatt som prosjektleder, og skal jobbe med prosjekter både internt i Hinnstein men selvsagt også ut mot Hinnsteins kunder, forteller en spent Ole Marius Rostad i en pressemelding.

Ole Marius Rostad kom fra stillingen som drifts- og økonomisjef i Lofoten Avfallsselskap.

Han har erfaring som prosjektleder for Kystverket og jobbet innenfor bygg- og anlegg, blant annet som tømrer. Nå har han takket ja til stilling i Hinnstein, en bedrift som tilbyr ingeniør- og prosjektledertjenester. Hinnstein har hovedkontor i Harstad, men har et nyopprettet avdelingskontor i Svolvær.

Gikk ut over familielivet

Rostad forteller at det er flere grunner til at han nå har takket ja til jobben.

– Pendlerlivet jeg har levd i fire år gikk for mye ut over familielivet. Når jeg fikk tilbud om jobben på Hinnstein, var dette en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, sier han.

Han forteller at hans personlige verdier og verdiene til selskapet passer svært godt sammen.

– Jeg synes det er utelukkende positivt at Hinnstein er lokaleid og legger igjen verdiskapningen lokalt. I tillegg er de en pådriver for både utvikling og å tiltrekke seg verdifull kompetanse her i nord, sier Rostad og legger til at han i tillegg har fått høre mye skryt om dyktige kolleger og måten bedriften driftes på.

På kontoret i Svolvær har avdelings- og prosjektleder Andreas Glad jobbet på hjemmekontor siden juni i år. Når Hinnstein nå åpner et eget kontor i Svolvær, synes han det er gledelig at han får en ny kollega.

– Jeg kjenner Ole Marius fra før og vet hva han er god for. Jeg vet derfor at vi har fått en ekstremt god og kompetent mann med på laget vårt, sier Glad.