Dersom du kjenner personer som du mener fortjener en julestjerne levert på døren i desember, vil vi ha forslagene dine.

Vi skal levere ut fire julestjerner i førjulstiden, og en i romjula. Når det gjelder kriteriene for hvem som kan nomineres, legger vi ingen føringer. Men det må være personer som har gjort noe for andre mennesker. I tillegg må vi ha en begrunnelse for hvorfor du mener at din kandidat fortjener å få en julestjerne.

Våganavisas julestjerne er ment som en blomst til de som ellers ikke gjør så mye ut av seg. Intensjonen er å gi plass i avisa til hverdagshelter som ellers ikke er så synlige i mediebilde, uavhengig av alder.

– Kjenner du noen som alltid stiller opp for andre, eller som har gitt støtte til andre i en vanskelig periode?. Det kan være en venn, en i familien, en kollega eller kanskje en nabo. Det trenger ikke nødvendigvis være noe stort, men det kan være de små og gode gjerningene som har betydd mye for deg, sier ansvarlig redaktør i Våganavisa, Anders Kristoffersen.

Slik lanserer du kandidater:

Send en epost til anders@vaganavisa.no

Skriv en melding til oss via vår Facebook-sider: Facebook.com/vaganavisa

Send oss en melding på 900 95 019

Det er viktig at meldingen inneholder fullt navn på personen du ønsker å lansere som kandidat. I tillegg til en beskrivelse på hvorfor han/hun fortjener årets julestjerne.

Dersom dette mangler, blir ikke kandidaten tatt med i nominasjonen.