Dette står å lese i en pressemelding.

Torghatten er et av Norges største transportkonsern til sjøs. Torghatten Nord er det største rederiet i konsernet og driver sjøgående kollektivtransport med ferger og hurtigbåter i Troms, Nordland, Møre og Romsdal og Vestland.

40-åringen Marius Martin Hansen kommer fra Lavangen i Troms, er utdannet markedsøkonom fra Handelshøyskolen BI og har de siste syv årene vært administrerende direktør i Avincis Aviation Norden.

Dette er selskapet som drifter luftambulansen i Norge og Sverige, og har vedlikeholdskontrakten i Finland.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i Torghatten, og dette er en av de beste lederjobbene du kan få her nord! Torghatten bidrar til å gjøre det mulig å bo og leve på små plasser langs kysten og i fjordene våre. Å være med på å bevare og styrke kystkulturen og kystsamfunnene er en viktig oppgave som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Hansen.

Konsernsjefen i Torghatten er svært fornøyd med ansettelsen. Han benytter samtidig anledningen til å takke av nåværende direktør Torkild Torkildsen.

 – Marius har vist at han både har sterke strategiske evner og operativ gjennomføringskraft – ikke ulikt Torkild Torkildsen, som han overtar roret fra, og som har gjort en enestående innsats for selskapet de siste ti årene, sier Jan Volsdal, konsernsjef i Torghatten.