Sju minutter inn i kampen satte Sivert Arntsen inn 0–1 til Mjølner. Etter 18 minutter scoret han enda et mål og sikret stillingen 0–2 til bortelaget. Dette skriver Lofotposten.

– Vi har for mye respekt for dem i starten, sier kaptein Brage Tønnessen Busch etter kampen.

Svolvær lagets toppscorer, Ask Grundstad Rodahl setter inn et mål 37 minutter inn i spillet. Men gleden er kortvarig, da Arntsen setter inn enda et mål for laget sitt og stillingen ligger på 1–3.

Spenningen tar seg opp når Grundstad Rodahl i draktnummer 10 scorer enda en mål for Svolvær, ifølge Lofotposten.

Rett før pausen velger Svolvær guttene å endre taktikk fra 4-4-2 til 4-3-3. Et rett taktikkvalg vel å dømme, da Marius Mørtsell endrer stillingen til 3–3, og setter inn kampens siste mål.

Hvem som har best målforskjell etter kampene på onsdag, vil dermed avgjøre hvem som tar kretsmesterskapstittelen.

– Det er surt at det ender 3–3 når vi har kommet inn i kampen. Vi får score mest mulig mot Leknes og håpe at Landsås får til noe mot Mjølner, sier kaptein Tønnessen Busch til Lofotposten.