Høllafæst lanserer nemlig TØFL, Arif og Bausa til sommerens festival og lover et forrykende show.

Arif spilte også på Hølla i 2018, da sammen med Stig Brenner. Siden den gang har han levert flere hits som har dominert listene.

Stavangerbandet TØFL er et band Høllafæst har prøvd å booke flere ganger, uten hell. I år passet det og Høllafæst sier selv at dette er et band man bare MÅ oppleve live. Sammen med Bausa spiller de også på Høllafæst for første gang.

– Dette er tre vidt forskjellige konsertopplevelser. Det alle tre har til felles er at det er særdeles lystig musikk som garantert vil sørge for god energi og god stemning, sier festivalsjef Petter Erlbeck.

Fra før er det også klart at blant andre Dagny kommer til Høllafæst.

Stor pågang

I fjor ble festivalen utsolgt og festivalsjefen forteller at salget i år har vært stort.

– Allerede nå har vi samme salgstall som tidlig mai i fjor, noe som er veldig gledelig. Fjoråret ble utsolgt med god margin, og det ligget det så definitivt an til i år også, sier Petter og legger til:

– Det er tydelig at festivalen tiltrekker seg stadig flere tilreisende, i tillegg til at vi har en veldig solid base med gjester fra Lofoten.

Om de utvider kapasiteten eller ikke er fortsatt litt tidlig å si, men Petter sier de vil gå en runde på våren og se hva som er mulig på området.

– I år blir det nok ikke anledning til å vente veldig lenge med å skaffe seg festivalpass.