Store navn som Sondre Justad og Emma Steinbakken ble annonsert for en tid tilbake. I tillegg har flere andre navn blitt annonsert ved andre anledninger.

Nå kommer Høllafæst ut med de to siste artistene som skal spille på årets festival; Slopes og Ka2, som begge skal spille torsdag 27. juli.

– Ka2 er et band vi har ønsket oss en stund og er veldig glad for at det endelig passet seg. Det er en gjeng med en helt enorm following i Norge, med lojale fans i hele landet. Live-showene deres kan kun beskrives som magiske, med dane- og allsanggaranti, sier festivalsjef Petter Erlbeck.

– Slopes er nok for mange et litt ubeskrevet blad, da prosjektet er relativt ferskt og oppstod i Covid-tiden. Menneskene bak er likevel tungvektere i bransjen, og har blant annet skrevet musikk for Ava Max, Alan Walker, Seeb og Julie Bergan. Musikken kan beskrives som personlige tekster i store lydlandskap med euforiske refrenger. Dette er virkelig kvalitetspop.

– Det går kjempefint

Med det er hele programmet for Høllafæst klart og festivalsjefen merker at det begynner å nærme seg.

– Vi prøver i år, som tidligere, å ha et litt variert program med forskjellige sjangre og forskjellig grad av etablert og uetablert, sier Petter..

– Hvordan ligger dere an med festivalen?

– Det går kjempefint. Vi har etter hvert gjort dette i mange år, så det er litt mindre skummelt enn det har vært tidligere. For første gang jobber jeg også med dette på fulltid. Tidligere har vi gjort det ved siden av alt annet. Nå har vi satt av ressurser til å jobbe med det.

– Vi er i god rute, men det er alltid spennende. Vi gjør noen endringer mot fjoråret også denne gangen, så det blir spennende å se hvordan det man ser for seg blir i praksis. Vi jobber kontinuerlig med hvordan området skal være og hvordan vi skal forbedre oss fra år til år.